Doorgaan naar inhoud
  • 5 weken levertijd
  • Alleen de beste hockers
  • Voor thuis, horeca en kantoor
  • 5 weken levertijd
  • Alleen de beste hockers
  • Voor thuis, horeca en kantoor
Uitgelicht product: de Hocker Madrid met opbergruimte

Uitgelicht product: de Hocker Madrid met opbergruimte

Ben je op zoek naar een mooie hocker die ook nog eens multifunctioneel is? Dan is de hocker Madrid met opbergruimte wellicht iets voor jou. Het is een prachtig product uit de uitgebreide collectie van de Hockerspecialist.

Echte blikvanger

Een echte blikvanger is deze hocker met opbergruimte. Het is te gebruiken om op te zitten, maar dient ook als opbergmeubel. Het is een hocker waarbij gebruik is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit koudschuim voor de zitting en voor een prettig zitcomfort. Het koudschuim is afgewerkt met een dacron wattenlaag.

Veel mogelijkheden

De zitting is verkrijgbaar in verschillende stofsoorten en kleuren. Een aantal stoffen zijn ook geschikt voor de zorginstellingen. Het onderstel is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit hout en leverbaar in verschillende kleuren. De hocker kan worden geopend door middel van een mooie lus om gebruik te maken van de opbergruimte. 

Kom langs in ons atelier

We maken onze hockers helemaal op maat. Dat doen we in ons eigen atelier. Kom langs en zie het met eigen ogen. Onze hockers met opbergruimten zijn stijlvol, luxe en comfortabel. Bij ons zijn ze verkrijgbaar in verschillende stofsoorten en kleuren. Kom langs om de hocker Madrid in het echt te bewonderen.

Vorig artikel Hockers: praktisch en veelzijdig!
Volgend artikel Ruim assortiment hockers