Doorgaan naar inhoud
  • 5 weken levertijd
  • Alleen de beste hockers
  • Voor thuis, horeca en kantoor
  • 5 weken levertijd
  • Alleen de beste hockers
  • Voor thuis, horeca en kantoor
Ruim assortiment hockers

Ruim assortiment hockers

Ben je op zoek naar een hocker die past in jouw interieur? Dan ben je bij Hockerspecialist.nl aan het juiste adres. Wij bieden een zeer ruim assortiment hockers. Dit zitmeubel kan soms als toevoeging aan een bank of stoel worden gekozen, maar ook losstaand in een eigen stijl is dit een absolute aanwinst in je woonkamer. Het is zeer handig als je te weinig zitplaats hebt of als je oude voetenbank versleten is. Een hocker is als het ware een verlengstuk van je bank, waarbij de hocker op diverse plaatsen aan de bank geplaatst kan worden.

Verschillende uitvoeringen

Wij bieden je een ruim assortiment hockers in diverse designs en verschillende kleuren, zodat je er altijd eentje vindt die perfect aansluit bij jouw interieur. Zo vind je in ons assortiment bijvoorbeeld een hocker met opbergruimte. Hiermee creëer je gemakkelijk een extra opbergruimte, zonder dat het extra ruimte inneemt. Een heerlijke comfortabele zitplek om lekker te relaxen! Daarbij heb je bij ons de keuze uit hockers van verschillende stoffen, leer, hout, metaal en riet. Je kan kiezen voor een hocker die hol is vanbinnen. In de meeste gevallen zijn deze geschikt om spullen in op te bergen. Naast het gemak van extra opbergruimte heb je aan een hocker ook een nieuw meubelstuk wat je woonkamer een leukere uitstraling geeft!

Een hocker die past in jouw interieur

Het staat mooi als een hocker past binnen jouw interieur, maar natuurlijk ook bij jouw bankstel of fauteuil. Ga jij voor een vierkante hocker of toch voor een rond model? En welke kleur past het beste binnen jouw ruimte? Wij hebben een veelzijdige keuze uit materialen en kleuren, zo zit er voor iedereen iets tussen. Wij helpen je aan jouw perfecte hocker.

Hockerspecialist.nl biedt een ruime keuze in hockers. Wil je advies om te bepalen wat voor jou de ideale hocker is? Neem dan contact op met onze klantenservice. Ben jij al helemaal uit je keuze? Dan kan jij meteen jouw hocker bestellen via onze webshop. Bekijk ons aanbod hier online en bestel direct!

Vorig artikel Uitgelicht product: de Hocker Madrid met opbergruimte
Volgend artikel Met de hocker kun je alle kant op!