Doorgaan naar inhoud
  • 5 weken levertijd
  • Alleen de beste hockers
  • Voor thuis, horeca en kantoor
  • 5 weken levertijd
  • Alleen de beste hockers
  • Voor thuis, horeca en kantoor
Met de hocker kun je alle kant op!

Met de hocker kun je alle kant op!

Ben je op zoek naar een mooie hocker die precies past bij jouw wensen? Dan ben je bij Hockerspecialist.nl aan het juiste adres. Een hocker of voetenbankje is ideaal als je niet heel veel ruimte hebt, maar wel lekker met de voetjes omhoog wilt kunnen zitten. Daarnaast kun je een hocker ook heel makkelijk gebruiken als extra bijzettafeltje of extra zitruimte als je bijvoorbeeld een verjaardag viert. Niet alleen mooi, maar ook heel praktisch dus!

Verschillende mogelijkheden

De mogelijkheden van een hocker zijn oneindig. Gebruik een hocker bijvoorbeeld als heerlijk voetenbankje. Zo kun je ultiem relaxen op je bank met je voeten omhoog. Of zet er een dienblad op en je creëert ineens een mooi bijzettafeltje. Liever gebruiken als salontafel? Ook dat is mogelijk door bijvoorbeeld een glasplaat op de hocker te leggen. Dit is echter nog niet alles, want je kunt dit meubelstuk ook gebruiken als verlenging van je bank of als zitplek. Een hocker is een multifunctionele aanwinst voor jouw interieur.

De hocker of voetenbank is zeer veelzijdig en in vele vormen, maten en kleuren verkrijgbaar. Het is een stijlvolle aanvulling voor ieder interieur. Modern, landelijk, industrieel of juist super elegant. De materiaalkeuze is groot, van leer of textiel, met of zonder print. Het zit hem in de details! Ook aan de poten besteden wij grootse aandacht. Bij ons heb je een ruime keuze uit sierpoten, brede poten en smalle poten.

Kom langs in onze showroom

We maken onze hockers en voetenbanken van de mooiste materialen. In het assortiment van Hockerspecialist.nl vind je de mooiste hockers van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn stijlvol, luxe en comfortabel. Bij ons zijn ze verkrijgbaar in verschillende stofsoorten en kleuren. Kom langs in onze showroom of bekijk ons online aanbod.

Vorig artikel Ruim assortiment hockers