Doorgaan naar inhoud
  • 5 weken levertijd
  • Alleen de beste hockers
  • Voor thuis, horeca en kantoor
  • 5 weken levertijd
  • Alleen de beste hockers
  • Voor thuis, horeca en kantoor
Hockers: praktisch en veelzijdig!

Hockers: praktisch en veelzijdig!

Hockers zijn praktisch en veelzijdig! Hiermee haal je een leuke, speelse of stijlvolle toevoeging in je huis. De hockers van de Hockerspecialist zijn ideaal om te combineren met een tweezits-, driezits- of hoekbank. Tevens kun je een hocker als voetenbankje gebruiken, maar met een blad of schaal erop dient het ook als salontafeltje. In ons uitgebreide aanbod hockers vind je allerlei materialen en kleuren.

Kies jouw hocker

Bij ons kun je terecht voor verschillende soorten hockers, poefs en schoenenrekken. Zo hebben we hockers met opbergruimte, maar ook eyecatchers van velvet. Er zijn meerdere kleuren en materialen beschikbaar. Uiteraard in verschillende prijscategorieën. Maar altijd geschikt voor iedere portemonnee. Een hocker of poef met opbergruimte super handig om spulletjes in te bewaren. Zo zorg je ervoor dat je huis netjes en opgeruimd is.

Er zijn verschillende soorten en stijlen bij ons te bestellen  Wil je jouw item in een bepaalde kleur? Of in een bepaalde vorm? Alles kan. In onze werkplaats maken wij jouw hocker naar wens. Kies je voor een hocker van stof, dan krijg je een warme uitstraling aan je woonkamer. Of wil je liever een design luxe hocker of poef? Dan kies je voor een lederen hocker. Hiermee creeer je een luxe sfeer in huis.

Aanwinst voor interieur

Hockers zijn met recht een aanwinst voor je interieur. Wacht dus niet langer en schaf er eentje aan van de Hockerspecialist. Kom langs in onze showroom om alles met je eigen ogen kunt zien. Zo vind je altijd wel iets dat aansluit bij jouw woonwensen en smaak. In ons assortiment vind je de leukste hockers en schoenenrekken in vele trendy en stijlvolle kleuren. Je bestelt deze 'eyecatchers' eenvoudig en snel op onze webshop. 

Vorig artikel Woonmaand oktober 2021
Volgend artikel Uitgelicht product: de Hocker Madrid met opbergruimte