Doorgaan naar inhoud
  • 5 weken levertijd
  • Alleen de beste hockers
  • Voor thuis, horeca en kantoor
  • 5 weken levertijd
  • Alleen de beste hockers
  • Voor thuis, horeca en kantoor
Hockers op maat gemaakt in ons atelier

Hockers op maat gemaakt in ons atelier

Ben je op zoek naar maatwerk hockers? Dan ben je bij de Hockerspecialist aan het juiste adres. Je kunt bij ons namelijk terecht voor hockers op maat en deze helemaal naar wens bij ons samenstellen. Dat doen we zelf in ons eigen atelier.

Naar eigen smaak

Er zijn verschillende soorten en stijlen bij ons te bestellen  Wil je jouw item in een bepaalde kleur? Of in een bepaalde vorm? Alles kan. In onze werkplaats maken wij jouw hocker naar wens. Kies je voor een hocker van stof, dan krijg je een warme uitstraling aan je woonkamer. Of wil je liever een design luxe hocker of poef? Dan kies je voor een lederen hocker. Hiermee creeer je een luxe sfeer in huis.

Informeer naar de opties

Je hebt bij ons de mogelijkheid om de stof en de kleurcombinatie van de hocker zelf te kiezen. Zo kan deze hocker goed worden gecombineerd met jouw zitmeubelen in huis. Onze vakmensen komen de gewenste hocker speciaal inmeten en passend maken in jouw gewenste ruimte. Vraag naar de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee!

Uiteraard kun je ook langskomen in ons atelier in Gaanderen. Hier helpen we je graag verder. Je kunt zo binnen komen lopen, maar het makkelijkst is om een afspraak bij ons te maken. Dan hebben we zeker de tijd voor je.

Vorig artikel Uitgelicht product: schoenenrek Lissabon met bank
Volgend artikel Woonmaand oktober 2021